Луцик Леонід Петрович

Вчитель біології,хімії,завуч.

Народився 5 листопада 1946 року. Посьолок Шабельковка Краматорського району Донецької області. В 1953 році пішов у Великобубнівську середню школу Роменського району Сумської області, яку закінчив в 1964 році. В цьому році поступив на навчання в Ніжинський державний педагогічний інститут ім.. М.В. Гоголя Чернігівської області і закінчив в 1969 році з червоним дипломом. По направленню приїхав на роботу в Уланівську середню школу Вінницької області вчителем біології і хімії. З 1971-1972 нав. роки працював завучем у Воронівській школі. З 1972 року працював завучем і вчителем біології в Уланівській середній школі, а з 2005-2006 нав. році був директором школи.
Нагороджений медаллю Макаренка А.С. за заслуги в галузі освіти і педагогічної науки, нагороджений знаком Відмінник народної освіти, вчитель вищої категорії, звання старший учитель.
Нагороджений грамотами Управління освіти і науки Вінницької області, відділу освіти Хмільницької РДА, грамотами Вінницького обкому і Хмільницького району за активну участь у пропагандистській роботі.