Призупинення форми навчання 1

УКРАЇНА
УЛАНІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ
УЛАНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ
22032, с.Уланів вул. Соборна 12, Вінницька обл., Хмільницький р-н
тел.(04338) 3-13-92
e-mail: ulaniv.school@gmail.com
Наказ
від 02.11.2023 року № 189 – О
Про тимчасове призупинення
змішаної/очної форми навчання
в Уланівському ліцеї та гімназіях філіях

Відповідно до рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Уланівської сільської ради від 02.11.2023 року, протокол №17, наказу відділу освіти від 02.11.2023 року № 73 «Про тимчасове переведення на дистанційну форму навчання закладів загальної середньої освіти та позашкільної освіти Уланівської сільської ради», на виконання рішення позачергової педагогічної ради Уланівського ліцею у віддаленому режимі від 02.11.2023 року №3, з метою попередження подальшого зростання захворюваності на вірусний гепатит А та ускладнення епідемічної ситуації

НАКАЗУЮ:
1. Тимчасово призупинити змішану форму навчання для здобувачів освіти 1-11 класів Уланівського ліцею з 02.11.2023 року та запровадити дистанційне навчання до рішення комісії ТЕБ Уланівської сільської ради.
2. Тимчасово призупинити змішану форму навчання для здобувачів освіти 1-9 класів Тарасковецької гімназії філії Уланівського ліцею та вихованців ЗДО з 02.11.2023 року та запровадити дистанційне навчання до рішення комісії ТЕБ Уланівської сільської ради.
3. Тимчасово призупинити очну форму навчання для здобувачів освіти 1-9 класів Пагурецької гімназії філії Уланівського ліцею та вихованців ЗДО з 02.11.2023 року та запровадити дистанційне навчання до рішення комісії ТЕБ Уланівської сільської ради.
4. Тимчасово призупинити очну форму навчання для здобувачів освіти 1-9 класів Воронівської гімназії філії Уланівського ліцею та вихованців ЗДО з 02.11.2023 року та запровадити дистанційне навчання до рішення комісії ТЕБ Уланівської сільської ради.
5. Тимчасово призупинити очну форму навчання для здобувачів освіти 1-9 класів Рибчинецької гімназії філії Уланівського ліцею з 02.11.2023 року та запровадити дистанційне навчання до рішення комісії ТЕБ Уланівської сільської ради.
.6.Учителям-предметникам :

  • обрати форми, методи і засоби з елементами дистанційного навчання, а також визначити доцільність проведення конкретного навчального заняття в синхронному чи асинхронному режимі;
  • використовувати доступні засоби комунікації ( телефонний, поштовий зв’язок ) для учнів, які не можуть взяти участь у синхронному режимі взаємодії з поважних причин ( стан здоров’я, відсутність \обмежений доступ до мережі Інтернет та інших технічних засобів навчання;
  • дотримуватися вимог щодо захисту персональних даних учасників освітнього процесу в електронному освітньому середовищі;
  • дотримуватися санітарних правил і норм щодо навчальних занять, вправ для очей і постави, безперервної взаємодії з технічними засобами навчання, тривалості виконання завдань для самопідготовки ( домашніх завдань).
  • оцінювання результатів навчання з елементами дистанційного навчання фіксувати у класному журналі за системою оцінювання, визначеною законодавством із дотриманням академічної доброчесності.

7. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

Директорка ліцею Людмила БІЛОШКУРСЬКА