Денисюк Юлія Іванівна

Вчитель біології

Біографія
Денисюк Юлія Іванівна народилася 9 вересня 1981 року у с.Уланів. З 1987р по 1998 р. навчалась в Уланівській середній школі. У 1998 р закінчила школу зі «срібною медаллю». У 2001- 2004 р.р. навчалась у Вінницькому державному педагогічному університеті імені М.Коцюбинського і здобула спеціальність учитель хімії.
У 1999 році була призначена вчителем хімії і біології у ЗШ І-ІІ ступенів с.Осична. У 2001 році була переведена у ЗШ І-ІІІ ст.. с.Зозулинці вчителем хімії і біології. У 2015 р. за сумісництвом прийнята вчителем біології і екології в ЗШ І-ІІІ ст.. с.Уланів.
Працює над проблемами формування пізнавальної активності та організації науково-дослідницької діяльності. Шляхи організації особистісного та зорієнтованого підходу до навчання вбачаю у творчій співпраці учителя і учнів, результативності роботи на уроці, підготовці та проведенні нестандартних занять, а також у спільній науково-дослідницькій діяльності, яку вважаю шляхом до саморозвитку особистості учня. Часто проводить уроки у формі досліджень, використовує інтерактивні форми роботи, які пробуджують активність і самостійність школярів.
Щороку учні Юлії Іванівни стають призерами районних і обласних Всеукраїнських учнівських олімпіад з біології і екології.
Важливою ділянкою роботи зі своїми учнями вважає підготовку до написання науково-дослідницьких робіт та проектів. Під її керівництвом учні постійно займають призові місця під час захистів проектів у ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з екології, а також у захисті науково-дослідницьких робіт на базі обласної станції юних натуралістів.