Бонецький Володимир Миколайович

Вчитель музики.


Народився 6 квітня 1957 року в сім’ї службовців. Мати Бонецька Марія Петрівна вчителька російської мови та літератури. Батько Бонецький Микола Васильович ветеран ВВв, працював на керівних посадах в установах зв’язку.
В 1964 році пішов у перший клас Уланівської СШ, яку закінчив у 1974 році. У 1974 році закінчив також Уланівську музичну школу Вінницького обласного хорового товариства по спеціальності баяніст-акомпоніатор.
У 1974 році вступив і в 1976 році закінчив відділ народних інструментів Тульчинського культпросвітнього училища по спеціальності керівник оркестру народних інструментів.
З 1976 по 1982 рік працював вчителем музики Уланівської СШ. З 1983 року після відкриття дитячої музичної школи працював викладачем баяна та керівником оркестру народних інструментів Уланівської ДМШ.
У 1978 році вступив до Кіровоградського педагогічного інституту і в 1984 році закінчив повний курс названого інституту за спеціальністю музика.
За роки роботи в Уланівській СШ був організований учнівський хор, а згодом вокально-інструментальний ансамбль, а також вокальний ансамбль дівчат “Росинка”, оркестр народних інструментів.
За роки роботи в Уланові декілька моїх учнів закінчили середні та вищі музичні навчальні заклади.
З 1999 року працював в Красноярузькій, а згодом в Івнанській школі мистецтв Білгородської області (Росія).
Нагороджений грамотами обовно, районного відділу освіти, обласного управління культури.